GO Launcher EX (APK)





Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerin en sevilen yanları açık kaynaklı olması ve geliştirilebilir olması. Sizin önünüzde kimse bir engel oluşturmuyor. O kadar meblağlar ödediğiniz cihazın nasıl görünmesine siz karar vermeniz gerekiyor.Android'de de bunları pek çok şekilde yapabiliyorsunuz. Bilgi birikimi yüksek kullanıcılar istedikleri gibi ROM yükleyebiliyorlar. Cihazlarında pek çok değişiklik yapabiliyorlar. Fakat tema ya da launcher değiştirmenin kolay yolu yok mu? Tabiki de var.

İncelediğimiz Go Launcher Ex, Android dünyasının en meşhur launcheryazılımı. Ücretli ve ücretsiz pek çok temanın bulunduğu Go Launcher Ex, pek çok özelleştirme ayarına da sahip. Google Play Store'da indirdiğiniz temalar, ana ekranda seçeneklertuşuna bastığınız zaman karşınıza çıkıyor. Seçenek kısmından duvar kağıdı, temalar, Go Mağaza, Düzenle, Tercihler ve ayarlar gibi alanlar bulunuyor. En önemli ayarlar ise efektler kısmı.

Seçeneklerden Temalar kısmına girdik ve yüklediğimiz Cyanogen temasını aktif ettik. Ayrıca burada yüklü olan temalar ve indirebileceğiniz temalar bulunuyor. Temayı yükledik ve Standart TouchWiz görüntüsü yerine gelen Cyanogen teması. Programın görsel ayarlar kısmı da epey zengin. Sayfaların geçiş hızlarından tutun, nasıl efektler verebileceğinizden tutun pek çok ayar bulunuyor.
Kaynak: shiftdelete.net


      
 v
Videosu:

PLAY STORE LİNKİ

Yorumlar

  1. Muhteşem bir çalıştırıcı (luncher) resmen telefonun kullanımı olumlu yönde değiştiriyor. Çok fazla artı kazandırıyor. Kolaylık küpü.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Dikkat;
Kurulum talimatlarını dikkatlice okuyarak, adım adım kurulumu yapınız

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi

Wonder Zoo - Animal Rescue! [Hileli Offline] v2.0.4a (MOD APK) - SINIRSIZ PARA CAN HİLESİ

Bus Simulator PRO 2016 v1.0 (APK) - Android için otobüs simülasyon oyunu

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)