Tapatalk Pro Ad-free [Reklamsız] v4.15.8 (APK)


Tapatalk, forum sistemlerine akıllı telefonlardan daha kolay bağlanmak için bir arabirim programı olarak tanımlanabilir.

Tapatalk ile foruma girdiğinizde bildirimler otomatik olarak yapılıyor ve forum sayfalarında çok daha hızlı gezinebiliyorsunuz. Başlangıçta zorluk çekilebilir ancak birkaç deneme yanılma ile forumu bilgisayardan bile hızlı kullanabilirsiniz.

Akıllı cep telefonu ve tabletlerden foruma giriş yoğunluğunu şu an için bilmiyorum ancak akıllı ceplerin kullanımı gittikçe yükselen bir grafiğe sahip.

Tapatalk özelliğini yüklemek için hem forum sistemine ek dosyalar, akıllı ceplere ise Tapatalk adlı programı yüklemek gerekiyor. Tapatalk'ın en son sürümünü (Android telefonlar için) aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Programı yükleyebilmek için telefonunuzun güvenlik duvarını açmanız gerekiyor. Eğer Tapatalk yüklemişseniz foruma akıllı telefondan girerken en üstte sistemi aktif edip etmek istemediğinize dair bir uyarı butonu (Open in app) görünür. Butona tıklayıp Tapatalk özelliklerini kullanacak şekilde foruma ulaşabilirsiniz. Butonlar aşağıdaki şekilde...



APK LİNKİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Android Sistem WebView Uygulaması Nedir?

Buz Devri Maceraları v1.9.2d MOD APK - SINIRSIZ ALIŞVERİŞve ANTİ BAN HİLELİ

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Vegas Gangsteri v3.1.0r MOD APK | PARA ELMAS ANAHTAR ANTIBAN HİLESİ

Goat Simulator Payday v1.0.0 FULL APK+OBB

El Feneri (Flashlight) HD LED Pro! v1.93.03 FULL APK

Minecraft: Pocket Edition v1.0.9.1 FULL APK - Android için orijinal Minecraft

Fotoğraf Gizleyici Pro [Photo Locker] v2.0.1 FULL APK