Fleksy Klavye v5.3.6 (APK) - Android için en sade klavye uygulaması

fleksy klavye full apk android

Fleksy Klavye + Emoji Android Full APK

Akıllı telefon ve tabletlerimizdeki en büyük sorunlardan bir tanesi de klavye ve yazım kolaylığı diyebiliriz. Ekranın yarısını kaplayan, istediğiniz harfi yazmanızı zorlaştıran, çok sayıda butona sahip dar klavyenizden sıkıldıysanız Fleksy Klavye tam size göre. Sade, basit arayüzüne rağmen bir çok özelliği bulunan ve Türkçe karakter desteği de sunan Fleksy Klavye ile artık daha kolay ve hızlı yazışmalar gerçekleştirebilirsiniz.

Üzerinde sadece harflerin olduğu bir sade bir görünüme sahip olan bu klavye ekranda rakiplerine göre daha az yer kaplıyor. Sayı ve karakter menüsüne geçiş ise klasik yoldan sol altta bulunan tuş ile sağlanıyor. Yine büyük-küçük harf değişimini sol alttaki tuş ile yapıyoruz. Alandan tasarruf sağlamak için silme tuşu sağ altaboşluk tuşunun yanına kaydırılmış. Ayarlar tuşu kaldırılmış. 

Fleks Klavye sade ve basit dedik ama bir o kadar da akıllı. Sizin yazım stilinizi öğrenerek kelimeleri otomatik olarak tamamlama özelliği mevcut. Ayrıca 500'den fazla emoji desteği ile istediğiniz zaman istediğiniz uygulama da yazınız içerisinde emoji(ifade) kullanabilirsiniz. Kişisel tercihlerinize göre Fleksy Klavye üzerinde ayarlamalar yaparak kullanımınızı özelleştirebilmenize ve daha rahat bir yazı yazma işlemi yapmanıza da olanak veriyor. 

Fleksy Klavye - screenshot
Fleksy Klavye - screenshotFleksy Klavye - screenshotFleksy Klavye - screenshotFleksy Klavye + Emoji - screenshot

APK LİNKİ

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Android Sistem WebView Uygulaması Nedir?

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Buz Devri Maceraları v1.9.2d MOD APK - SINIRSIZ ALIŞVERİŞve ANTİ BAN HİLELİ

Vegas Gangsteri v3.1.0r MOD APK | PARA ELMAS ANAHTAR ANTIBAN HİLESİ

Goat Simulator Payday v1.0.0 FULL APK+OBB

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Fotoğraf Gizleyici Pro [Photo Locker] v2.0.1 FULL APK

Trivia Crack (Reklamsız) v2.48.0 FULL APK