Smart Launcher Pro 3 v3.25.27 FULL APK

Smart Launcher Pro 3 FULL APK İndir - androidliyim

Smart Launcher Pro 3 Android APK

Telefonlarımızı ve tabletlerimizi gün içerisinde çok fazla kullanıyoruz bu da bizlerde kullanırken hoş görünmesi, kolaylık sağlaması ve hızlı olması gibi istekler doğuruyor. İşte bu isteklerimizin hepsine karşılık veren Smart Launcher Pro 3 ile cihazlarımızı kullanmak çok daha keyifli bir hale geliyor. Ayrıca yeni ve birbirinden ilginç özellikleri ile ihtiyaçlarımızı karşılamakta hiç de zorluk çekmiyor.

Hem telefonlar hem de tabletler ile uyumlu olması bizler için önemli bir özellik. Telefonumuzda kullandığımız Launcher ile tabletimiz de kullandığımız farklı olunca telefonda alıştığımız bazı özellikleri tabletlerde de kullanmak istiyoruz ve Smart Launcher Pro 3 bize bu imkanı sağlıyor.

Sol tarafta gelen menü ile uygulamalarımızı kategorilere ayırarak istediğimiz uygulamalara nerede olduğunu bilerek kolayca ulaşabiliyoruz. Ayrıca tasarım olarak sadece bir tek görsellik sunmuyor. İçerisinde bulunan bir çok tema ve ikonlar indirerek istediğimiz görünümü elde edebiliyoruz.

Kilit ekranı seçenekleri ve kilit ekranındaki bildirim özelliği ile çok kolaylık sağlayan Smart Launcher Pro 2 ile cihazınızı kullanmak çok daha kolay ve istediğiniz görünüme sahip olması sizi başkalarından ayırıyor.

  Smart Launcher 3- ekran görüntüsü
  Smart Launcher 3- ekran görüntüsü
  Smart Launcher 3- ekran görüntüsü

APK: Smart Launcher Pro 3 v3.25.27 FULL APK İndir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Google Android Sistem WebView Uygulaması Nedir?

Buz Devri Maceraları v1.9.2d MOD APK - SINIRSIZ ALIŞVERİŞve ANTİ BAN HİLELİ

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Vegas Gangsteri v3.1.0r MOD APK | PARA ELMAS ANAHTAR ANTIBAN HİLESİ

Goat Simulator Payday v1.0.0 FULL APK+OBB

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Prince of Persia (PoP) Classic v2.1 APK+DATA

El Feneri (Flashlight) HD LED Pro! v1.93.03 FULL APK