Monsters Ate My Birthday Cake v1.2 APK-OBB

Monsters Ate My Birthday Cake Full APK Android

Uyarı!: Bu oyun; canavarlar, pasta, harika güçler, bulmaca parçaları, destansı macera, zeki hazır cevaplar, gizli patikalar, kilidi açılabilir karakterler, komik şapkalar ve bir sosis köpekle doludur. Eğer eğlenceye alerjiniz ya da pastayla ilgili hassasiyetiniz varsa lütfen dikkat ediniz.

MACERA... ÜNLEM İŞARETİ!Bir çok şey gibi her şey sihirli bir ada ile başlıyor. Bu seferki Gogapoe Adası, hem insanların hem de canavarların yaşadığı bir yer. Niko'nun doğum günü pastasını geri almakla başlayan görev Gogapoe'nun kaderini belirleyecek bir maceraya dönüşüyor. Ancak unutma ki kek hala süper önemli!

CANAVAR KARMAŞASI!Niko'ya görevinde bir sürü dost canavar katılacak ve karşılarına çıkan engelleri yıkmak ile düşmanları komik duruma düşürmek için çılgın güçlerini kullanacaklar. Şeytani canavar orduları ortalığı birbirine katacak ve genellikle çirkin suratlı olacaklar fakat onları kafa atarak, donduran nefes, kokuşmuş bulutlar ve gökkuşağı geğirti ile dize getirebileceksin.

BEYİN KASLARINI ÇALIŞTIR!Yanında güçlü destekçilerin olsa bile beyin gıcıklayan çevre bulmacalarını atlatabilmek için kafanı kullanman gerekecek. Ayrıca sana afili yıldızlar veren bonus görevlerden de bahsetmiş miydik? Yıldızları seviyorsun, değil mi?

Monsters Ate My Birthday Cake - screenshot
Monsters Ate My Birthday Cake - screenshot

YARDIM ETMEKTEN KÖTÜLÜK GELMEZ!Eğer yan görevler senin uzmanlık alanınsa Gogapoe'da yolda kalmış ve yardıma ihtiyacı olan bir sürü insan ile canavar var. Onlara biraz şefkat gösterirsen belki de gizli yollar keşfedip ekstra seviyelerin kilidini açabilir veya Niko'ya kullanışlı güçler veren afili kostümler de dahil olmak üzre eşsiz ödüller kazanabilirsin!

RAHAT DOKUNMATİK KONTROLLER!Kadayıfın üzerine bile sürebileceğin kaymak gibi yenilikçi kontroller sayesinde koca bir grup dev ve tüylü behemothları kontrol etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir yol çizmen yeterli ve onlar seni en ufak ayrıntısına kadar takip edecektir hatta başka bir eylem için farklı bir canavara geçiş yapsan bile.

DISASTERPEACE'YE AİT ORİJİNAL MÜZİKLER!Bunlar da yetmezmiş gibi bildiğimiz pastanın muhteşem kreması da farklı bir besteci olan Disasterpeace tarafından yazılan 60 tatlı dakikalık orijinal müzik oluyor! Kulaklarınız için şekerleme niteliğinde!

Bu oyun aşağıdaki dillerde mevcuttur:
Türkçe, Fransızca, İtalyanca, Rusça, İngilizce, Arapça, Korece, Japonca

Monsters Ate My Birthday Cake - screenshot
Monsters Ate My Birthday Cake - screenshot

APK LİNKİ

Monster Ate My Birthday Cake v1.2 APK İndir

OBB LİNKİ

Monster Ate My Birthday Cake OBB İndir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

Unmatched Air Traffic Control v5.0.4 MOD APK | Her Şey Açık Hilesi