Fotoğraf Gizleyici Pro [Photo Locker] v2.0.1 FULL APK

Fotograf Gizleyici Photo Locker Pro Android APK - androidliyim.com

Fotoğraf Gizleyici Pro Android FULL APK

Fotoğraflarınızı güvenli ve uygun bir şekilde Fotoğraf Gizleyici Pro içerisine gizleyebilirsiniz. Fotoğraf Gizleyici Pro (Photo Locker Pro) android için fotoğraf gizleme uygulamaları arasında Play Store'da bulunan en etkili uygulamalardan. 

Fotoğraf Gizleyici Pro ile gizlediğiniz fotoğrafları belirlediğiniz PIN şifresi ile sadece siz görebilirsiniz ve istemediğiniz kişilerin fotoğraflarınızı görmesini engelleyebilirsiniz. Stealth Mod aktif olduğunda ise Fotoğraf Gizleyici Pro uygulaması kendini de gizler ve hesap makinesi gibi görünen bir widget üzerinden PIN girerek fotoğraflarınıza erişebilirsiniz. 

Fotoğraf Gizleyici Pro adlı kullanımı oldukça basit ve etkili bu uygulama ile seçtiğiniz fotoğraflarınıza PIN şifresi koyarak sizin dışınızdaki kişilerin o fotoğrafları görmesini engelleyebilirsiniz. Hatta Fotoğraf Gizleyici Pro uygulamasını da gizleyerek fotoğraf gizlediğinizi de kimse fark etmez. Androidliyim üzerinden ücretsiz olarak Fotoğraf Gizleyici Pro APK indirin ve gizliliğin tadını çıkarın. 

- Play Store: Fotoğraf Gizleyici Pro
- Mevcut Sürüm: 2.0.1
- Gereken Android: 2.3+
- Toplam Boyut: 9 MB
- Puan: 4,4


Fotograf Gizleyici Photo Locker Pro Android APK - androidliyim.com Fotograf Gizleyici Photo Locker Pro Android APK - androidliyim.com
Fotograf Gizleyici Photo Locker Pro Android APK - androidliyim.com Fotograf Gizleyici Photo Locker Pro Android APK - androidliyim.com

APK:
Fotoğraf Gizleyici Pro (Photo Locker Pro) v2.0.1 APK İndir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Android USB Hata Ayıklama Modu Açma (Bütün Versiyonlar için)

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Batman: The Dark Knight Rises v1.1.5f (APK+OBB) - I'm Batman!

BombSquad - Multiplayer Savaş Oyunu