HD Wigdets v4.2.3 (APK)


Telefonunuzun veya tabletinizin klasik widgetlarından sıkıldıysanız ve farklı olduğu kadar özelleştirilebilir widgetlar arıyorsanız HD Widgets size pek çok alternatif sunuyor. İçerisinde yer alan onlarca widget ile telefonunuzu veya tabletinizi özelleştirebilirsiniz. Birçok bilgisayar dergisi ve android sitesinin beğendiği bu uygulamaya yapılan başlıklar “zarif ve göz alıcı”, “inanılmaz”.


Google Play Store’da 2012 yılının editör seçimli uygulamaları arasında yer alan HD Widgets‘ı yükleyeceğiniz android cihaz minimum 800 MHz işlemci, Android 2.3 işletim sistemine sahip olmalı önerilen sistem gereksinimleri ise 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, Android 4.0 XHDPI/HDPI veya tablet ekranı.

HD Widgets’ı indirdiğinizde cihazınızda 50 farklı ve renkli widget yer alacak. Bu widgetlar içinde saat, takvim, güç yönetim ve hava durumu gibi widgetlar yer alırken kilit ekranı özelliği olan cihazlarda da farklı yenilikler sunuyor. Telefonlar için 1×1, 2×1, 2×2, 4×1, 4×2, 4×3, 4×4 (ve Galaxy Not için 5x boyutları) boyutlarını destekleyen HD Widgets tabletler içinde tüm telefon boyutlarının yanı sıra 8×1, 8×2, 4×7, 6×1, 6×2, 3×5 boyutlarınıda destekliyor.


HD Widgets - screenshotHD Widgets - screenshotHD Widgets - screenshotHD Widgets - screenshotHD Widgets - screenshot

APK LİNKİ

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Android USB Hata Ayıklama Modu Açma (Bütün Versiyonlar için)

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Dr. Driving v1.48 MOD APK - PARA HİLELİ