Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)


Spider-Man Unlimited, çizgi roman havasının başarılı bir şekilde entegre edildiği yepyeni Örümcek Adam oyunudur. Bir çok Örümcek Adam oyunu arasından ilk koşu oyunu özelliğini taşıyan yapımda yine kahramanımızla kötüleri New York sokaklarından silmek için şehrin dört bir yanında geziniyoruz.

Türkçe dil desteği ile gelen Spider-Man Unlimited oyunun görselleri daha çok çizgi roman tadında hazırlanmış ki yapımcıların bu işi çok başarılı yaptığını oyuna daha geçmeden anlıyorsunuz. Görsellerin bu derece başarılı olmasının ardında Örümcek Adam filminin deneyimli yazarının olduğu belirtilmekte.

Gameloft tarafından geliştirilen Spider-Man Unlimited, çizgi roman tarzı görsellerinin yanında basit ancak eğlenceli oynanışı ile de dikkatleri çekiyor. Green Goblin, Vulture gibi kötülerle karşı karşıya geleceğiniz görevlerde büyük kötülere ulaşıncaya kadar onlarca engel çıkıyor. Kimi zaman yuvarlanıyor, kimi zaman ağımızı atıyor, kimi zaman da önümüze çıkan ufak düşmanları yeniyoruz.


Spider-Man Unlimited oyunun kontrolleri de oldukça kolay. Yol boyunca çıkan engelleri aşmak için parmağınızı çeşitli yönlerde kaydırmanız yeterli oluyor. Düşmanları yok etmek için de sürükleme hareketini kullanıyorsunuz ancak daha hızlı yok etmek istiyorsanız ekrana art arda dokunmanız gerekmekte.

Aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Spider-Man Unlimited adlı oyunu Androidliyim üzerinden herşey sınırsız hilesi ile indirip istediğiniz kostüm ve özellikler ile oynayabilirsiniz.

- Google Play: Spider-Man Unlimited
- Mevcut Sürüm: 1.8.1b
- Gereken Android: 4.0+
- Toplam Boyut: 21 MB
- Ort. Puan: 4,2

 
 

Spider-Man Unlimited MOD APK İçeriği

- Vile Çoklayıcı
- ISO-8 Çoklayıcı
- XP Çoklayıcı
- Sınırsız Token
- Anti-Ban
- Dosya Doğrulama Yok
- Offline Oynanabilir

Yorumlar

Yorum Gönder

Dikkat;
Kurulum talimatlarını dikkatlice okuyarak, adım adım kurulumu yapınız

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Android USB Hata Ayıklama Modu Açma (Bütün Versiyonlar için)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

BombSquad - Multiplayer Savaş Oyunu

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Batman: The Dark Knight Rises v1.1.5f (APK+OBB) - I'm Batman!