jetAudio Music Player + EQ Plus v8.2.1 FULL APK

jetAudio Music Player + EQ Plus Android Müzik Çalar Ekolayzır Equalizer APK - androidliyim

jetAudio Music Player + EQ Plus APK

Market üzerinde çok sayıda bulunan müzik çalar uygulamasından biri. Sorsan hepsinin farklı bir özelliği var en iyi onların ki. Genel olarak bakınca müzik çalarsın işte farklı ne verebilirsin. jetAudio' da onlardan biri bana göre.

Windows üzerinde de yer alan ve sevilen, kullanışlı bir müzik çalar uygulaması. Bütün ses dosya türlerini oynatabiliyor. Daha profesyonel, daha derin kullananlar için de ekolayzır ayarları çok çeşitli. Genellikle bu ayarlar için tercih ediliyor bu tür müzik çalarlar. Eğer sizde ekolayzır için müzik çalar arıyorsanız jetAudio Music Player Plus işinizi görür.

Tasarım olarak kullanışlı, sade ve göze hoş gelen bir görünümü var. Widget desteği zaten olmazsa olmaz. Buna ek olarak kilit ekranı widget desteği ile telefonunuzu açmaya gerek kalmadan şarkı değiştirme işlemini kolaylıkla yapabiliyorsunuz.


jetAudio Music Player + EQ Plus Android Müzik Çalar Ekolayzır Equalizer APK - androidliyim jetAudio Music Player + EQ Plus Android Müzik Çalar Ekolayzır Equalizer APK - androidliyim
jetAudio Music Player + EQ Plus Android Müzik Çalar Ekolayzır Equalizer APK - androidliyimjetAudio Music Player + EQ Plus Android Müzik Çalar Ekolayzır Equalizer APK - androidliyim

APK: jetAudio Music Player + EQ Plus v8.2.1 APK İndir

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi

Wonder Zoo - Animal Rescue! [Hileli Offline] v2.0.4a (MOD APK) - SINIRSIZ PARA CAN HİLESİ

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Bus Simulator PRO 2016 v1.0 (APK) - Android için otobüs simülasyon oyunu

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

PlayStation Oyunları Android Cihazda Nasıl Oynanır? [Resimli Anlatım]