Fruit Ninja v2.3.4 (APK+DATA) - Android için orijinal meyve kesme oyunu

Fruit Ninja Android APK+DATA

HalfBrick Stüdyoları tarafından geliştirilen oyunlardan ilki olan Fruit Ninja hala eski popülerliğini ve eğlencesini koruyarak bizlere güzel zaman geçirtmeye devam ediyor.
(Diğer oyunları: Jetpack Joyride, Colossatron)

Birçok kişinin telefonuna ilk yüklediği oyunlardan olan Fruit Ninja'yı parmağınızı bir bıçak gibi kullanarak gelen meyveleri hızlıca ve mümkün olduğunca aynı anda yani combo yaparak kesme üzerine bir oyun olarak tanımlayabiliriz.

3 Farklı Mod

Fruit Ninja; KlasikArcade ve Zen olmak üzere toplamda 3 adet oynanış moduna sahip. 
Klasik modda meyveleri keserken gelen bombaları kesmemeli ve meyve kaçırmamalısınız. 3 tane meyve kaçırmak hakkınız bulunuyor. Sınırsız süre var.
Arcade modda ise meyveleri kaçırmanız bir sorun oluşturmuyor ve size 10 puan kaybettiren bir bombayı kesmemeye dikkat edin. Ayrıca size yardım eden bazı özel meyveler var. Bu meyveler size oyun akışını yavaşlatma, 2 katı puan alma ve meyve yağmuru sağlar. 60 saniye süreniz var.
Zen modda bomba, özel meyveler, meyve kaçırmadan hiç biri yok. Oyunda hırs yapmadan zevk alma amaçlı açılmış bu modda sadece size gelen meyveleri kesmeniz isteniyor. Kafa dağıtmak için birerbir. 90 saniye süreniz var.

Bıçak ve Arkaplan Seçenekleri

Oyunun güzel yanlarından bir diğeri de birbirinden farklı bıçak ve arkaplan seçeneklerine sahip olması. Yani size verilen bıçağın izini ve arkaplanı değiştirebilirsiniz. Çok çeşitli bıçak izleri ile oyunuzu daha keyifli hale getirmek mümkün.


Fruit Ninja - screenshotFruit Ninja - screenshot
Fruit Ninja - screenshot
Fruit Ninja - screenshot


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Metal Slug 3 v1.9 (APK+DATA)

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Farming Simulator 14 [Hileli] v1.3.9 (MOD APK) - Sınırsız para hilesi ile çiftçilerin kralı olun

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi