BombSquad - Multiplayer Savaş Oyunu


BombSquad bir oyun içindeki yüksek sayıdaki oyuncu sayısı ile büyük bir yeniliğe öncülük ediyor. 8 kişiye kadar oyuncunun bir arada oynayabileceği bu oyunda yer alan mini oyunlar ve savaş alanlarında arkadaşlarınıza karşı oynamak, onları havaya uçurmaya çalışmak gerçekten çok eğlenceli. 



Atarilerden hatırlayacağınız Bomberman tarzı bir oyun olan BombSquad'da farklı etkileri olan bir çok bomba bulunuyor. Buz bombaları, TNTler, mayınlar vb. şeklindeki bombalar ile arkadaşlarınızı patlatmaya çalışıyorsunuz. 


Oyunu oynamak için bluetooth bağlantısına sahip bir kol(gamepad) gerekiyor. Bu kol herkeste bulunamayacağından yapımcı bir de cihazınızı gamepad'e çeviren bir uygulama(BombSquad Remote) geliştirmiş. Yani gamepad'i olan arkadaşınızın cihazı sizin ekranınız oluyor ve siz kendi cihazınızdan o ekrandaki karakterinizi yönetiyorsunuz.


Gerçekten çok başarılı bir oynanışa ve yüksek grafik özelliklerine sahip BombSquad'ı 8 kişi oynamak isterseniz 4.99$ gibi bir ücret ödemelisiniz. Oyunun ücretsiz sürümü 3 kişiye kadar destek sağlıyor ki bence bu bile yeterli. Oyunu indirmek ve arkadaşlarınızla amansız bir bomba savaşları yapmak istiyorsanız aşağıdaki kutuda bulunan Install(FREE) butonuna tıklayarak Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Android USB Hata Ayıklama Modu Açma (Bütün Versiyonlar için)

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Batman: The Dark Knight Rises v1.1.5f (APK+OBB) - I'm Batman!