Motorola 'Droid Turbo' Görüntüleri Sızdı!

Motorola geçen sene Moto X modelinin yanı sıra Droid telefonları da duyurmuştu. Ancak bu sene Moto X neredeyse raflardan kalkıcak ama hala resmi olarak Droid telefonlarla ilgili resmi bir haber gelmemişti. Buna rağmen, +hellomotoHK adlı bir Google+ sayfası dedikoduları dönen Droid Turbo'nun görüntülerini bütün ihtişamıyla yayınladı. 


Droid Turbo'nun Droid Maxx'a(üstte sağdaki) göre daha yuvarlak kenar hatlarına sahip olması bekleniyordu. Droid Turbo karbon fiber çerçeve kaplamasına sahip. Arka tarafında her iki yanında da LED flash bulunan olduça geniş bir kamera bulunuyor. Sonuç olarak, Droid Turbo kamera yanındaki ledlerin bir halka içinde bulunmaması haricinde yeni Moto X'e benziyor. Ön taraftan çekilen tek fotoğraf(solda) ise oldukça bulanık ancak alt tarafında fiziksel dokunmatik tuşlara sahip olduğu açıkça görülüyor.
Gönderide listelenen özelliklere göre Droid Turbo 5.2 inç ekrana (Moto X'de öyle), ikili LED flasha (yok yav), ön taraf hoparlörüne sahip. Bu özellikler yeterli değil ancak eğer bu görüntüler gerçekten Droid Turbo'ya aitse, bunlar şimdiye kadar alınmış en iyi görüntüler.

Kaynak: hellomotoHK

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi