Ubisoft'un Yeni Oyunu 'Just Dance Now' Yayınlandı


Bundan daha önceleri modern stile sahip bir kaç müzik ve dans oyunları, Guitar Hero gibi Android için yayınlanmıştı. Tabi ki Android platformunun limitlerinden dolayı oyunlarda bazı sınırlamalar oluyordu. Tek istediğimiz ritmi kullanabilmek ve zamanlama ancak hala tıklama ve kaydırmalarla sınırlı bir şekilde oynuyoruz. Ubisoft sevilen serisi Just Dance ile bu soruna bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Oyunun tarayıcı versiyonunu yönetmek için telefonunuzu bir kontrol cihazı olarak kullanıyorsunuz. Basit bir eşleşme işlemi olsada şaşırtıcı derecede etkliyeci.


Just Dance Now - screenshot

Oyunu yükledikten sonra sizi justdancenow.com'a girmeniz için yönlendirecektir. Bunun amacı telefonunuzu web servisi ile eşleştirmek için. Herhangi ek bir aparata ihtiyacınız yok. Eğer akıllı televizyonunuzda WiFi ve tarayıcı varsa onu bile kullanabilirsiniz. Eşleştirme işlemini yaptıktan sonra gerçekten dans edilen bir odaya giriyorsunuz. Bu odaya ister tek başınıza isterseniz tanıdıklarınızla girebilirsiniz ancak herkesin Just Dance Now oyunu yüklü olan kendine ait bir akıllı telefon/tableti olması gerekiyor. Buradan sonra oyunu seçip, hangi dansçıyı takip etmek istediğinizi seçiyorsunuz ve oyun başlıyor.


Just Dance Now - screenshot
Just Dance Now - screenshotJust Dance Now - screenshot

Aslında oyunu oynaması oldukça basit; ekrandaki dansçının hareketlerini gelen yönlendirmeler doğrultusunda takip etmeye çalışıyorsunuz. Telefonunuzu sağ elinizde tutmalısınız ki hareketlerinizi doğru algılasın. Ayrıca her oyuncunun puanını yine ekranda görebilirsiniz. Sizde arkadaşlarınızla bu tarz etkinlikler yapmayı seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken Just Dance Now adlı oyunu aşağıdaki Install(FREE) butonuna basarak Play Store üzerinden ücretsiz indirerek eğlenceye hemen başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi