Handy Photo v2.3.4 FULL APK

Handy Photo Android FULL APK

ADVA Soft tarafından geliştirilen Handy Photo, iOS ve Android işletim sistemleri için yayınlanan yeni bir fotoğraf düzenleme yazılımı. Oldukça modern ve dokunmatik ekranlar için kullanımı kolay bir yapı sunan uygulama, fotoğraflar üzerinde kesme, 20 tane yüksek kaliteli filtre seçenekleri, çerçeve ekleme, kontrast ve renk ayarları, istenmeyen objelerin çıkartılması ya da kopyalama gibi özellikler yanında oldukça kaliteli HDR özelleştirme ayarları.


Akıllı cep telefonları ya da tablet bilgisayarlar ile fotoğraf çeken kullanıcısı arttıkça, iOS ve Android işletim sistemi üzerinde yer alan fotoğraf düzenleme yazılımları da artıyor. Bu doğrultuda geliştirilen Handy Photo, kullanıcılara hepsi bir arada fotoğraf düzenleme imkanı sağlıyor.

Düzenlenen fotoğrafların sosyal paylaşım siteleri yanında e-posta yardımıyla da paylaşılmasına imkan veren Handy Photo uygulaması, 30MP büyüklüğünde ve RAW formatındaki fotoğrafların da düzenlenmesine imkan sağlayabiliyor.

Oldukça başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Handy Photo, Google Play Store üzerinde 2,04$ gibi bir ücretle bulunuyor. Androidliyim üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.



Handy Photo v2.3.4 FULL


APK İNDİR

Bu blogdaki popüler yayınlar

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Metal Slug 3 v1.9 (APK+DATA)

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK