Where's My Water? 2 [FULL] v1.5.1 (MOD APK)


Disney tarafından geliştirilen popüler bulmaca ve zeka oyunu Where's My Water?'ın dünya üzerinde 250 milyonun üzerinde indirme rakamını yakalamasının ardından, şirket sevilen oyunun yeni versiyonu Where's My Water? 2 ile birlikte kullanıcılara yeni bölümler, yeni karakterler ve yeni özellikler sunmaya karar verdi. Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Where's My Water? 2 ile birbirinden zorlu bir çok yeni bölüm ve çözmemiz gereken bulmaca bizleri bekliyor.

Daha önceki oyunda olduğu gibi yine sevimli timsahlarımıza suyu ulaştırabilmek için en uygun yolu bulmaya ve bu sırada önümüze çıkan ördekleri toplayarak bölümleri en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.Oyun içerisinde takıldığınız ve bulmacaları çözmekte zorlandığınız noktalarda yardımınıza koşacak olan ipuçlarının da yer aldığını söylemeden geçemeyeceğim.
Efsane olan ilk oyunun ardından yeni oyun olarak kullanıcılara sunulan Where's My Water? 2, ilk oyunun bizlere verdiği tadı aynen koruyor ve üzerine getirdiği yeniliklerle çok daha keyifli bir hal alıyor. Zorlu bulmacaları seviyor ve bu noktada zekanıza sonuna kadar güveniyorsanız, Where's My Water? 2'yi mutlaka denemenizi öneriyorum.


Where's My Water? 2 - screenshotWhere's My Water? 2 - screenshotWhere's My Water? 2 - screenshotWhere's My Water? 2 - screenshotWhere's My Water? 2 - screenshot

APK LİNKİ 

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ