True Skate v1.4.30 (Full/Hile) MOD APK

True Skate Android FULL APK

Ekran üzerinde parmaklarımızı kullanarak kaykay ile çeşitli akrobatik hareketler yaptığımız, başarılı bir fizik motoruna ve grafiklere sahip True Skate ile gerçekçi bir kaykay deneyimi yaşıyoruz. Parmağımız ile sürüp hız kazandırdığımız kaykaya yine parmağımız ile çeşitli yönlere dokunup kaydırarak dönmesini ve zıplamasını sağlayıp hareketlerimizi bitirmeye çalışıyoruz.

Yaptığımız hareketlerden sonra eğer başarılı yapmışsak hareketin adını ve kaç puan aldığımızı ekranda görebiliyoruz. Eğer başarılı değilse zaten kaykay ters bir şekilde düşmüş oluyor ve yazıya gerek kalmadan başarısız olduğumuzu anlayabiliyoruz. Hangi hareketi yaparken başarısız olduğumuzu yazıdan anlayabiliriz. Turuncu ışık ile nereye dokunduğunuzu ve ne tarafa sürüklediğinizi görmeniz mümkün.

Oyun içerisinde çeşitli görevler bulunuyor. İstersek bu görevleri tamamlamaya çalışarak oyunu oynayabiliriz, istersek görev olayına girişmeden gönlümüzce parkurda gezip, çeşitli hareketler deneyebiliriz. Parkur demişken oyunda 5 tane parkur bulunuyor.  Hepsi birbirinden farklı özelliklere ve kayma alanlarına sahip. İsterseniz para ile de parkur açmanız mümkün. Kaykayımıza gelirsek; dilediğimiz gibi altını üstünü tasarlayabiliyoruz ve istediğimiz resmi kaykay üzerine ekleyebilmek mümkün.


True Skate başlarda biraz zor gibi gözükse de, özellikle hareketleri tamamlamak konusunda. Oyunu oynadıkça ve alıştıkça çok eğlenceli bir hale geliyor. Zaman geçirmek için yapılmış bir oyun diyebiliriz. Hem canınız sıkılmıyor zevk alıyorsunuz hem de yeni hareketler denerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. 

True Skate - screenshotTrue Skate - screenshot
True Skate - screenshotTrue Skate - screenshot
True Skate - screenshot True Skate - screenshot
True Skate - screenshot True Skate - screenshot

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Android USB Hata Ayıklama Modu Açma (Bütün Versiyonlar için)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi

Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK - PARA COIN HİLELİ

Dolmuş Driver [Para Hilesi] v1.4 MOD APK + OBB

PlayStation Oyunları Android Cihazda Nasıl Oynanır? [Resimli Anlatım]