Star Wars: Commander Android'e Geldi!


Durduralamaz dev lazerlere sahip araçlar ve parlak beyaz zırha sahip askerler ordusunun bir parçası olmak ister misiniz? Ya da size göre savaşmak için adalet ve özgürlük isteği yeterli mi? Star Wars: Commander adlı oyunu mutlaka denemelisiniz. İmparatorluk'a katılırsanız güçlü silahlara erişebilirsiniz ancak Asi Birliği tarafı da akıllı taktiklere sahip. 

Ne yapıyorsanız bırakın çünkü bu oyun cebinize telekinezi(Force-choke) uygulayacak. (Hani şu meşhur Darth Vader'ın dokunmadan adam boğma, fırlatma olayı varya işte o.)


Geliştiricilerin iddiasına göre Star Wars: Commander ile Clash of Clans (duymayan, görmeyen kalmamıştır herhalde) arasında karşılaştırmaya gerek duyulmayacak kadar farklılık bulunuyor. Ancak oyunu oynadıktan bir kaç dakika sonra benzerlikler açıkça ortaya çıkıyor. 

Bir tane operasyon merkezi inşa ediyorsunuz. Burada trooperlar eğitip göreve gönderiyorsunuz. Bu eğittiğiniz trooperlar direkt olarak sizin kontrolünüzde olmuyor, düşmanlara doğru hareketlendiriyorsunuz ve onlar kendi başlarına gidip saldırıyorlar. Aynı şekilde sizin merkezinizde böyle bir saldırıya maruz kalabilir o yüzden sağlam bir savunma inşa etmeniz iyi olur.

Star Wars: Commander - screenshot
Star Wars: Commander - screenshot
Star Wars: Commander - screenshot

Trooper eğitimleri, bina inşaatları ve diğer bir çok olaya sahip olan Star Wars: Commander bir de geri sayım aracına sahip. Bazen sadece saniyeler, bazen ise onlarca dakika olabiliyor. Oyun içindeki hızlandırmaları kullanmak için tabi ki de satın alma yapmanız gerekiyor. 

Disney tarafından geliştirilen bu oyun nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde popüler olan Clash of Clans türünde, hatta ondan daha iyi olan bir oyun. Kısa sürede iOS üzerinde bir çok oyuncuya ulaştı ve şimdi de Android için Play Store'daki yerine aldı. 


Star Wars: Commander - screenshot
Star Wars: Commander - screenshot

Yıllardır ekmeği yenen ve dünyada milyonlarca hayranı bulunan Star Wars filminin oyunları arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Daha çok strateji türünde olan Star Wars: Commander'ı siz de indirmek isterseniz aşağıdaki widget içerisinde yer alan Install(FREE) butonuna tıklayıp Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

Score! Hero v1.66 MOD APK | Para ve Enerji Hilesi