Facebook Messenger İçin İlk Video Reklamı Yayınlandı




Telefonlarımız için mesajlaşma uygulamaları gelişmeyi sürdürüyorlar ve bu durumun SMS kullanımını azalttığı artık resmi rakamlarla kanıtlanmış durumda. Son günlerde para gönderme ve sesli arama özelliklerinin ekleneceği konuşulan Facebook Messenger'ın ilk reklam videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.


Durum böyle olunca her fırsatı paraya çevirmeyi bilen Facebook'ta kendi mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger'ı geliştirerek kullanıma sunmuştu. Facebook'un mobil uygulamasından bağımsız olarak ancak Facebook Arkadaş Listesi'ndekiler ile mesajlaşma imkanı sağlayan Facebook Messenger'ın ilk reklam videosu yayınlandı. 

Facebook'un astronomik bir ücretle satın aldığı ve en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a rağmen neden Facebook Messenger için reklam filmi çektiği yönünde sadece kendi ürünlerini rekabet içerisine sokması ihtimali aklıma geliyor. Kısa süre önce de Facebook üzerinden mesajlaşmak isteyenlerin Facebook Messenger'ı kullanmaları zorunlu hale getirilmiştir ve haliyle bir çok kullanıcıdan tepki görmüştü. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gizli Kamera Video Kaydedici Pro v3.1.7 FULL APK

Helikopter Saldırısı 3D Hileli v1.0.3 MOD APK - SINIRSIZ PARA HİLESİ

Asphalt 7: Heat [Hile] v1.1.1 MOD APK

Spider-Man Unlimited [Hile] v1.8.1b (MOD APK)

Mount & Blade: Warband v1.071 (APK-OBB)

Grand Theft Auto: Vice City v1.07 (APK+OBB) - Efsane GTA oyunu artık androidde

Android APK+OBB Oyunları Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım)

ÇILGIN HIRSIZ v4.6.0f Hile MOD APK | PARA KOSTÜM ANTİ BAN HİLELİ